01

Tennisskolan Barn & Ungdom

Vi har kurser för alla åldrar och alla nivåer! Anmälan sker genom att fylla i anmälan tennisskola på Matchi. OBS! Om du vill fortsätta eller börja spela tennis, se till att anmäla dig till varje ny termin. Även om du har plats eller står på reservlistan. För dig som har plats, kom ihåg att göra återanmälan för att behålla din förtur till plats i tennisskolan. Höstterminen är 15 veckor med start den 20 augusti och slutar den 16 december 2018. Vi har uppehåll vecka 41 pga USIF Swedish Wheelchair Open (8 oktober till 14 oktober) och under höstlovet vecka 44 (29 oktober till 4 november).

03

Våra områden

Tennislekis & Minitennis

För de allra yngsta barnen mellan 4 och 6 år har vi tennislekis att erbjuda och för barn mellan 6 och 8 år har vi minitennis.

› Läs mera

Barn & Ungdom

För barn och ungdomar från ca 8 år till 16 år.

› Läs mera

Tävlingsjuniorer

Det här gäller för våra tävlingsjuniorer.

› Läs mera

Tennisgymnasium

Lokalt tennisgymnasium (LIU)

› Läs mera

Extra aktiviteter

För dig som deltar i USIF tennisskola – barn & ungdom kommer vi regelbundet att erbjuda extra aktiviteter.

› Läs mera

Avgifter

Vi har kurser för alla åldrar och alla nivåer – vi gillar tennis! Höstterminen är 15 veckor med start den 20 augusti och slutar den 16 december 2018. Vi har uppehåll v. 41 pga USIF Swedish Wheelchair Open måndag 8 oktober till söndag 14 oktober och v.44 (Höstlov) dvs måndag 29 oktober till söndag 4 november.

› Läs mera