USIF idrottspsykologi


Jenny Edner - idrottspsykolog

 

Mental träning

USIF tennis samarbetar med Jenny Edner idrottspsykologisk rådgivare

”Nu kan jag hantera stressade situationer”
“Jag vågar spela mitt spel, istället för att bli rädd att förlora och börja att gneta”
”Det är skönt att inte bli så arg längre”

Ovanstående citat är vad idrottsklienter har sagt i samarbete tillsammans med Jenny Edner, idrottspsykologisk rådgivare. Under tiden som tävlingsspelare, på elitnivå i Sverige och på college i USA, insåg jag, Jenny, vikten av mental styrka, då man som tennisspelare ofta utsätts för pressade och stressade situationer, både på träning och tävling. Jag erbjuder idrottspsykologiska föreläsningar och individuell rådgivning. Min filosofi som idrottspsykologisk rådgivare är KBT (kognitiv beteendeterapi).

Idrottspsykologi

Har du någon gång haft prestationsångest på en match? Har du tappat ditt spel mot en tennisspelare som du ”borde” ha vunnit emot? Syftet med idrottspsykologi är att lära idrottare hantera stressade situationer och motgångar som uppstår i pressade lägen. Idrottspsykologi är en del av tennisspelarens framgång.

Individuell rådgivning

Vad som triggar en idrottare är personligt och vad en idrottare behöver träna på är individuellt. Syftet med individuell rådgivning är att identifiera varför spelaren reagerar som den gör, för att sedan lära idrottaren hantera motgången och våga spela sitt spel. Vid frågor eller intresse av privat konsultation kontakta Jenny Edner.


Föreläsningar: Vårterminen 2016

USIF erbjuder kontinuerlig mental träning för medlemmar. Vi träffas vid två tillfällen under vårterminen.

  1. Onsdag 18:e maj
  2. Torsdag 26:e maj

Tema: “Hantera ditt ältande”
Se inbjudan
 

Kontaktinformation
Jenny Edner – Your Performance® 

Samarbetspartner

  • SISU – Idrottsutbildarna Stockholm
  • RF:s resursteam