01

Upsala Studenters Idrottsförening (USIF) grundades 1908. Anläggningen som finns i det expansiva området Rosendal i södra Uppsala, ägs av USIF och invigdes 1 september 2012. SEB USIF Arena har en unik och sevärd design och innehåller fem tennisbanor inomhus, två padelbanor inomhus, cykelsal, yogasal, gym i två plan, en multihall för t.ex. basket för 600+ åskådare, restaurang, konferens, kontor och parkeringsplatser. Dessutom har vi tre tennisbanor och tre padelbanor utomhus i direkt anslutning till arenan och Solvallsparken. Välkommen till Uppsalas fräschaste multihall.

02

Mer om USIF

Styrelsen

Här hittar du information om styrelsen samt hittar protokoll och andra dokument. Mötesanteckningar från tennissektionen finns som pdf nedan.

› Läs mera

Bli medlem

Medlemsavgifter för 2019

› Läs mera

USIF stödjer

Vi på USIF stödjer Nolltolerans mot mobbning.

› Läs mera
03

Information

Nya priser utepadel from den 24 maj

Skrivet av Magnus Wretbring 2019-05-10, Padel, USIF

I samband med detta har vi bytt alla nät, bytt nätstolparna på bana 3 och trallen är snart på plats. Därefter kommer stängsel att sättas upp för att hindra olovligt spel på kvällar och helger.

Det kommer att bli lättare…

Trall runt padelbanorna

Skrivet av Magnus Wretbring 2019-05-06, Om oss, Padel, USIF

Det blev en stor skillnad och vi och gästerna är mycket nöjda. Nu kvarstår finlir med bänkar, blommor mm innan det blir dags att montera stängsel.

Välkomna hit och njut av den härliga miljön!